20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Halime Gül’den miniklere ziyaret

3 Ekim 2018 Çarşamba

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül ve Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri Altın Çocuk Kreşi’ni ziyaret etti.

Çocuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, Kadın Meclisi Başkanı Şahiste Uçar ve Kadın Meclisi Üyeleri, çocuklarla keyifli dakikalar geçirdi. 4-6 yaş eğitimin çok önemli olduğunu ifade eden Halime Gül, çocukların fiziksel, zihinsel, duygusal gelişimine yardımcı olmaktadır. Çocuklar bu yaşlarda aldıkları eğitimle geleceğe daha iyi hazırlanmaktadır. Tüm yavrularımıza başarılar diliyorum dedi.