32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

Hafta sonu iki konser Çorumlularla buluştu

28 Mayıs 2019 Salı

Belediyemiz Ramazan etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz hafta sonu iki konseri Çorumlularla buluşturdu.

15 Temmuz Hürriyet Meydanında teravih namazının ardından gerçekleştirilen konserlerde Cumartesi günü Mustafa Cihat sahne aldı. Cihat, “O’nun Adı Rahmettir”, “Emri Olur”, “Hamza Yürekliler” ve “Can Dedim” ilahileriyle konserine devam etti. “Onlar Öndeler”, ” Gül Ahmed’im”, “Amenna”yı eserlerine meydanı dolduran Çorumlular hep bir ağızdan eşlik etti. Mustafa Cihat, okuduğu ezgilerle dinleyenlere huzur dolu bir gece yaşattı.

Geleneksel Ramazan etkinliklerinde Vali Mustafa Çiftçi, Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ve Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın çocuklara pamuk şeker, Osmanlı macunu, patlamış mısır ikram etti.

Pazar günkü konserde ise Çorum Ulu Camii Müezzini ve Türkiye Ezan Okuma Birincisi Hasan Çakmak sahne aldı. Birbirinden güzel Türk Tasavvuf Musikisi eserlerini seslendiren Çakmak, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Hafta sonu düzenlenen konserlere Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın ile çok sayıda vatandaş katıldı. Konser sonunda ise Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın sanatçılara teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Foto Galeri