Hafızlık öğrencilerine sağlıklı beslenme semineri

4 Mart 2016 Cuma

Çorum Belediyesi ve İl Müftülüğü tarafından ortaklaşa düzenlediği seminerler hızla devam ediyor. Kur`an Kurslarına giden kadınları bilgilendirmek amacıyla düzenlenen seminerler bu hafta Bahçelievler Kur`an Kursu`nda gerçekleştirildi. Kursta hafızlık eğitimi alan öğrencilere beslenme uzmanı Şule Bölükbaş tarafından “Dengeli ve Sağlıklı Beslenme”; konulu seminer verildi.

Öğrencilere beslenmede doğru bilinen yanlışları anlatan Şule Bölükbaş, “Sağlıklı beslenme, sağlıklı bir hayatın devamı için çok önemlidir. Hiçbir şeyden mahrum kalmadan yeterli ve dengeli bir şekilde beslenmemiz gerekmektedir. Sağlıklı beslenme alışkanlığının olmazsa olmazlarından biri de sudur. Sağlıklı beslenme; sağlıklı çocukluk, sağlıklı yetişkinlik ve sağlıklı yaşlılık demektir.”; diye konuştu.