Hafızlık öğrencilerine iyilik ve empati eğitimi

7 Eylül 2018 Cuma

Çorum BelediyesiAile Eğitim Merkezi, Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi ve Çorum İl Müftülüğü Aile Danışma Rehberlik  Bürosunun birlikte yürüttüğü “İyilik ve Empati ile Güçlenen  Gencim, Gülen Geleceğim” isimli  proje açılış programıyla başladı.

Toplamda 5 ay sürecek proje kapsamında Müftülük hafızlık öğrencilerine empati ve iyilik hakkında çeşitli eğitimler verilecek ve atölye çalışmaları yaptırılacak. Öğrenciler atölye çalışmaları kapsamında film analizleri,  spor ve el sanatları etkinlikleri, turnuvalar, sosyal inceleme ve benzeri etkinlikler yapılacak.

Projede ilk eğitim verildi verilen eğitimde öğrenciler,  engeli bireylerin hayatlarını konu alan bir film izleyip filmi analiz etti.

Düzenlenen açılış programına İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, İl  Müftü Yardımcısı Yıldız Üveyik,  Aile İrşat Bürosu Yetkilisi Gülay Kunduracı, Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi Sorumlusu Zehra Betül Özseçer ve Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu Nuran Hakyemez katıldı.