25°C parçalı az bulutlu

25°C parçalı az bulutlu

GÜZEL SANATLAR LİSESİ’NDEN KÜLCÜ’YE ZİYARET

31 Mart 2011 Perşembe

Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi yöneticileri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Ömer Kırdak, Müdür Yardımcısı Nevzat Gencer, Resim Bölümü Başkanı Mustafa Oktay, Müzik Bölümü Başkanı Sacide Önsöz, Spor Bölümü Başkanı Nurdan Yaykın, Okul Aile Birliği Başkanı Gamze Görkem, Okul Aile Birliği Üyesi Birsen Ayvaz`ın da katıldığı ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

Lise Müdürü Ömer Kırdak, okullarının sorunlarıyla yakından ilgilenen ve okullarına her türlü katkıya sağlayan Başkan Külcü`ye teşekkür etti. Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi olarak kentin kültürel ve sanatsal hayatına katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade ederek, “Kentimiz için çok önemli yeri olan okulumuza sahip çıkılmasını istiyoruz. Çorum Belediyesi ile birlikte şehrimize ortak proje ve faaliyetlerle katkıda bulunmak istiyoruz` dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Çorum Belediyesi olarak eğitime her zaman destek olduklarını ifade ederek, “Belediye olarak okullarımızın taleplerine gücümüz ölçüsünde katkı sağlamaya çalışıyoruz. Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi de önemli bir okul. Belediyemiz olarak üzerimize düşen görevi her zaman yapmaya hazırız”; şeklinde konuştu.

Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Ömer Kırdak, Başkan Muzaffer Külcü`ye öğrenciler tarafından yapılan 4 adet Çorum resim tablosu hediye etti.