Gürses Hoca’dan veda ziyareti

29 Mayıs 2017 Pazartesi

Çorum Belediyespor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Gürses Kılıç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye ve Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül’e veda ziyaretinde bulundu.

Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül ziyarette yaptığı konuşmada, beraber çıktığımız bu yolda, birbirimizi kırmadan, dökmeden, üzmeden bir sezon geçirdik. Tüm hocalarımızla iyi niyetle güzellikler içerisinde ayrıldık. Hocalarımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.
Antrenör Gürses Kılıç’da, Çorum Belediyespor’da görev yaptığı süre içinde Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün, Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül ve yönetiminin çok büyük desteğini gördüm. Her zaman yanımızda oldunuz, bize güç verdiniz. Destekleriniz için teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Çorum Belediyespor’a yeni sezonda başarılar diliyorum diye konuştu.