Güreş Federasyonu ve Belediye Başkanlarından Gül’e hayırlı olsun ziyareti

8 Şubat 2018 Perşembe

Güreş Federasyonu As Başkanı Serdar Çinkılınç, Güryıldız eski Belediye Başkanı Hüseyin Uçar, Kat eski Belediye Başkanı Ethem Özseven ve Emirseyit Belediye Başkanı Ertuğrul Ağıl, Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Zeki Gül ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Güreş Federasyonu As Başkanı Serdar Çinkılınç’la Federasyon’da birlikte güzel çalışmalar yaptık. Çinkılınç ve Belediye Başkanlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaret sonunda Güreş Federasyonu As Başkanı Serdar Çinkılınç, Başkan Gül’e el işlemeli yöresel sandık hediye etti.

Foto Galeri