Güreş Federasyonu’ndan Başkan Gül’e hayırlı olsun ziyareti

16 Şubat 2018 Cuma

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı ve Spor Kulübü Başkanı Yusuf Yıldırım, Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Uyan, Süreyya Yoğurtçu, Mustafa Çakır ve Hüseyin Kaya Belediye Başkanı Zeki Gül’ü ziyaret etti.

Güreş Federasyonu’nda, başta Musa Aydın başkanım olmak üzere oradaki arkadaşlarla birlikte çok güzel çalışmalar yaptık diyen Belediye Başkanı Zeki Gül, arkadaşlığımızdan, dostluğumuzdan, Yusuf Başkanımız gibi insanları tanımaktan son derece memnunum. İl dışından buralara kadar gelen Güreş Federasyonu Başkanımıza Bahçelievlerspor Kulüp Başkanımıza, başkan vekilimize, yönetim kurulu üyelerimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum dedi.

Zeki Gül’ün Güreş Federasyonumuza çok büyük katkıları oldu

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın iseGüreş Federasyonu yönetimi olarak, Güreş Federasyonumuzun Grekoromenden Sorumlu Asbaşkanımızın Çorum Belediye Başkanı olması vesilesiyle hayırlı olsun ziyaretine geldik. Zeki Bey çok değerli bir dostumuz. Allah hayırlı etsin. Güreş Federasyonumuza çok büyük katkıları oldu. İnşallah Çorum’a da çok büyük hizmetler yapacak diye konuştu.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Zeki Gül’e Türk Güreşine sağladığı desteklerden dolayı Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri teşekkür plaketi takdim etti.

Foto Galeri