Güngörmüşler Konağı açılışa hazır

15 Nisan 2020 Çarşamba

Belediyemiz, Güngörmüşler Konağı projesini hayata geçiriyor. Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın seçim taahhütleri içerisinde yer alan ve yaşlı vatandaşlara yönelik hayata geçirilecek olan  “Güngörmüşler Konağı”nda çalışmalar son aşamaya geldi.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Başkan Yardımcımız İsmail Yağbat ile birlikte Güngörmüşler Konağında incelemelerde bulundu. Konaktaki çalışmaların tamamlandığını ve konağın açılışa hazır hale geldiğini belirten Başkan Aşgın, “Başımızın tacı yaşlılarımıza yönelik hazırladığımız Güngörmüşler Konağımızda ki çalışmalarımızı tamamladık. Konağımızı koronavirüs tedbirleri sona erdiğinde açacağız.” dedi.

Foto Galeri