Güneşevler’e 2.500 ton asfalt

12 Ağustos 2014 Salı

Belediyemiz, asfalt çalışmaları kapsamında Güneşevler Sokakları asfaltladı. Güneşevler 1., 2., 3., 5., 6., 7. ve 8. Sokaklarda yaklaşık 1.500 metrelik yola asfalt döktü.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü`ne bağlı asfalt ekipleri tarafından Çorum`un dört bir yanında devam ettirilen asfalt çalışmaları Güneşevler`de yedi sokakta yaptığı asfalt çalışmasında 2 bin 500 ton asfalt döktü. Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Güneşevler`de asfalt çalışması yapılan yerlerde Tedaş ve Telekom tarafından ileride kazı çalışması yapılmaması için boru hattı çekildiğini ayrıca Güneşevler 7. ve 8. Sokaklarda kaldırımların da yenilendiğini vurguladı. Zahir, ayrıca Güneşevler 5. Sokakta da tretuarların elden geçirildiğini sözlerine ekledi.