Güllüce\'den Külcü\'ye hayırlı olsun ziyareti

2 Nisan 2014 Çarşamba

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü\’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çorum Valisi Sabri Başköy, TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu, Tapu Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, Belediye Başkan Yardımcıları ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse`nin de katıldığı ziyarette Bakan Güllüce, Çorum Belediyesi\’nin çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü\’yü yeniden seçilmesinden dolayı da kutladı.

Belediye çalışmaları hakkında Bakan İdris Güllüce`ye kısa bir brifing veren Külcü de \”Çorum Belediyesi\’nin toplam bütçesinin %60\’nı yatırıma ayıran ve günü geçmiş borcu olmayan üç dört belediyeden bir tanesi haline getirdik. Kaynaklarımızın tamamını kendimiz kullana biliyoruz. Alt yapı ile ilgili önemli çalışmalar yaptık. Arıtma tesisi olarak mevcut atıma tesisimizin kapasitesi önümüzdeki yıllarda dolacağından yeni dönemde bir tane daha arıtma tesisi yapacağız\” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce\’ye ziyareti anısına cam vazo hediye etti.