GÜLLE; ÇORUM, BÖLGEMİZİN BİR NUMARASIDIR

11 Temmuz 2012 Çarşamba

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın danışmanı ve Eski Amasya Milletvekili Akif Gülle, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Akif Gülle, Başkan Külcü`yü ziyaretinde Çorum`un her geçen gün gelişen bir şehir olduğunu belirterek “Çorum, bölgemizin bir numarasıdır. Bir modeldir, bir örnektir bölgemiz için. Sayın Başkanımızın bu güzel Çorum`a hizmetlerini Allah daim eylesin. Daha güzel günleri hep beraber yaşayalım.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü geçmiş yıllardan beri tanıdığını vurgulayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın danışmanı Akif Gülle, Külcü`nün milletvekilliği döneminde ve öncesinde AK Parti`nin kuruluş yıllarında Çorum`da yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunun altını çizdi. Muzaffer Külcü`ye karşı her zaman farklı bir muhabbeti olduğunu dile getiren Gülle, “Muzaffer Bey, partimizin kuruluş aşamasında Çorum merkezimizde partimizin Çorumlu hemşehrilerimize daha iyi tanıtılması için çok çaba sarf etti. Bu güzel gayretini sadece ben değil herkes gördü. Genel merkezimiz de gördü, sayın Başbakanımız da gördü. Bu gayretleri, kıymetli başkanımızı parlamenter olarak meclise girmesi konusunda adım attırdı genel merkezimize.”; dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın danışmanı olması nedeniyle genel merkez yönetim kademelerinde bulunduğunu hatırlatan Akif Gülle, “Bu manada genel merkezimizin Sayın Belediye Başkanımıza bakışı çok sıcak. Bu güzel çalışmalarını zevkle takip ediyoruz. Çok daha güzel çalışmalara imza atacağına inanıyoruz.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Akif Gülle`nin Türkiye siyasetinde çok önemli bir isim olduğunu vurguladı. Akif Gülle ile bir dönem mecliste ülkeye hizmet verdiklerini kaydeden Külcü, “Sayın Akif Gülle, Çorum`a gelip bizi ziyaret ederek mutlu etmiştir. Biz kendilerinin başarılı çalışmalarını çok iyi biliyoruz. Zaten bugün dünya lideri Sayın Başbakanımızın danışmanlığını yapmaktadır. Bundan sonra da hayırlı hizmetlerinin artarak çoğalmasını diliyorum”; diye konuştu.