Gül: Gece gündüz çalışarak şehrimizi mamur, Çorumluyu memnun edeceğiz

5 Şubat 2018 Pazartesi

Çorum Belediye Meclisi tarafından yapılan oylama ile Çorum’un 26. Belediye Başkanı seçilen Belediye Başkanı Zeki Gül, mecliste yaptığı teşekkür konuşmasında kamu hizmetinin bir bayrak yarışı olduğunu belirterek “Belediye başkanımız Sayın Muzaffer Külcü’nün istifasıyla boşalan Belediye başkanlığına şahsımı layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Meclisimizin kararı belediyemize ve şehrimize hayırlı olsun.

Bu vesile ile yaklaşık 9 yıldır şehrimize hizmet eden Sayın Muzaffer Külcü’ye ve bugüne kadar başkanlık yapmış tüm başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize ve belediye personelimize şükranlarımı sunuyorum.  İnsanlar ve makamlar geçicidir, kalıcı olan devletimiz ve milletimizdir.

Kamu hizmeti bir bayrak yarışıdır ve devlette devamlılık esastır. Bize düşen bugünden itibaren gece gündüz çalışarak şehrimizi mamur, hemşehrilerimizi memnun etmektir.

Değerli arkadaşlar,

Törenle, kutlamayla geçirecek 1 dakikamız bile yoktur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği ödevi hakkıyla yerine getirmek, AK belediyeciliğin bayrağını zirveye taşımak boynumuzun borcudur.

Hayırlı olsun ziyareti yapmak isteyen, kutlamak isteyen tüm hemşehrilerimizin teveccühleri başımız üzeredir. Hepsini buradan aldık, kabul ettik, bundan sonrası için mesaimizi işimizle gücümüzle geçirmek istediğimizi hemşehrilerimizin anlayışına ve takdirine sunuyorum.

Çorum’un yolu açıktır, geleceği aydınlıktır. Bu aydınlık yürüyüşümüze katkı veren herkese teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.” dedi.