Güçlü ve Erdem’den hayırlı olsun ziyareti

25 Aralık 2013 Çarşamba

Tarım Eski Bakanı Sami Güçlü ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ölüm Yıldönümü nedeniyle Mehmet Akif Ersoy konulu panel için Çorum`da bulunan Tarım Eski Bakanı Sami Güçlü, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ve Yazar Mehmet Çetin, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün yeni dönem Belediye Başkan Adaylığı için hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Tarım Eski Bakanı Sami Güçlü, “Her geldiğimizde Çorum`daki değişime tanık oluyorum. Bu değişimin hem alt yapı, hem çevre, hem de kültürel faaliyetlerde görmekteyiz”; dedi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ise, Muzaffer Külcü`nün başarılı bir dönem geçirdiğini, yeni dönem adaylığını hak ettiğini ve ikinci döneminde daha büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi.

Özellikle gençlere yapılan hizmetleri çok beğendiğini belirten Erdem, “Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün Çorum`da eğitime verdiği desteklerden dolayı takdiri hak ettiğini”; ifade etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İnşallah Çorum`a yeni bir altın dönem yaşatacağız. Çorumlu buna hazırdır. Bizde her anlamda hazırlıklarımızı tamamladık”; diye konuştu.

Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı, Alper Zahir, Turhan Candan, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar`da hazır bulundu.