Güçlü işbirliği

28 Kasım 2017 Salı

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ticaret ve Sanayi Odasının yeni kompleksini gezdi.

Ziyaret kapsamında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yeni Ticaret ve Sanayi Odasının Çorum’a yakışır bir kompleks olduğunu söyledi.

Çorum’un ekonomisiyle, sanayisiyle, ticaretiyle gerçekten çok hareketli ve nüfusu ölçeğindeki hiçbir ille mukayese edilemeyecek kadar diri bir kent olduğunu belirten Külcü, Çorum’a böyle bir TSO kompleksinin ihtiyaç olduğunu ifade ederek; “Çorum’a güzel bir merkez kazandırıldı. Bizim güzel bir atasözümüz var; Aslan yattığı yerden belli olur diye. Kendi iş yapacağı, kendi çalışacağı, kendi kullanacağı yeri güzel yapamayan, güzelleştiremeyen bir insan yada yönetimin diğer işlerinin çok çok güzel olmasını beklemek çok doğru değil. Sadece bir yönetim merkezi olmanın da ötesinde şehrin değişik sosyal, kültürel faaliyetleri için kullanılacak olan bir merkez olarak düşünülmüş ve tasarlanmış olması da Ticaret ve Sanayi Odamızın yönetiminin vizyonunu ortaya koyar. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.” dedi

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise yeni TSO kompleksinin Çorum’a yakışır bir bina olduğunu belirterek; “Yeni TSO kompleksimiz güzel bir mekan oldu. Çalışmanın verimliliği açısından bu tür binalar çok önemli. Çorum’a gerekliydi bu mekan. Maliyeti yüksek bina oldu. Şehrimize yakışır bir bina.” dedi
TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve yönetiminin Çorum sanayisi ve ticareti için uğraştığını belirten Ceylan, bir milletvekili olarak Ankara’dan bu çalışmalara şahit olduklarını ve yerelde de Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün şahit olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da Ticaret ve Sanayi Odası olarak sadece iş dünyasını temsil etmediğini, Çorum’da yaşayan bir birey olarak belediye ile ilişkilerinin sadece iş dünyası düzeyinde olmadığını, bir vatandaş olarak da belediye ile ilişkilerini yürüttüklerini söyledi.
Zorlu bir süreçten sonra binayı halkla ve üyelerle buluşturduklarını belirten Başaranhıncal; “Bu bina makam odalarından ibaret bir bina değil, çok fonksiyonelli bir bina ve odaları var. Hem vatandaşımıza hem üyelerimize değişik projelerinde ve etkinliklerinde destek sağlayacak bir bina.” dedi

Konuşmasında destek ve katkılarından dolay AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür eden Başaranhıncal, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün belediye binasını yapar gibi destek verdiğini belirterek; “İş dünyasının sorunları ile ilgili Ankara ayağında sayın vekilim Ahmet Sami Ceylan’a teşekkür ediyorum. Her zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Her türlü sorunlarımızı iletebiliyoruz. Belediye Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum bu bina yapılırken sanki belediye binası yapar gibi bize destek verdi. Alt yapı, bahçe dizaynı, etrafın çevre düzenlemesi gibi konularda mimari, mühendisi ile destek verdi.” dedi.