GRUP SADA İZLEYENLERİ HAYRAN BIRAKTI

27 Temmuz 2012 Cuma

Belediyemiz Ramazan Sokağı ile Çorumlulara keyifli Ramazan akşamları yaşatmaya devam ediyor. Hergün farklı bir programla Ramazan gecelerini şenlendiren Belediye, Ramazan etkinliklerinin 6. gününde Grup Sada konseri ile Ramazan şenliğine devam etti.

Çorum Belediyesi 4. Geleneksel Ramazan etkinlikleri her akşam orta oyunu, fasıl, Hacivat-Karagöz, jonglör gösterisi, eğlenceli oyunlar, skeçler, yarışmalar gibi gösterilerle halka nostaljik ve keyifli geceler yaşatıyor. Etkinlikler kapsamında sahne alan Grup Sada, izleyenlere hoş dakikalar yaşadı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ilahi ve ezgileri ile sahneye çıkan Grup Sada, izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Birbirinden güzel ezgi ve ilahiler söyleyen grup vatandaşlardan gelen istekleri de geri çevirmedi. Sevenlerine hoş bir konser veren grup, yeni çıkardıkları albümlerini de sevenlerine imzaladılar.