Gönüllerince eğlendiler

15 Kasım 2021 Pazartesi

Belediyemiz Engelli Eğitim Merkezi öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Çorumlu Obası’nı ziyaret etti. Birbirinden güzel etkinliklerde eğlenen engelli bireyler keyifli bir gün geçirdi.

Belediyemizin Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon hizmeti her kesimin takdirini topluyor. Engelli bireylerin becerilerini geliştirerek kendilerini ifade edebildikleri Belediyemizin Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, rehabilitasyon eğitimine Çorumlu Obası’nda devam etti. Eğitmenler eşliğinde oba imkanlarından faydalanan engelli bireyler doğal ortamın keyfini çıkartırken gönüllerince eğlendi.

Foto Galeri

Gönüllerince eğlendiler Gönüllerince eğlendiler Gönüllerince eğlendiler Gönüllerince eğlendiler Gönüllerince eğlendiler