Gönüller Kur'an'la coştu

21 Mayıs 2013 Salı

Belediyemiz, Çorum Müftülüğü ve Türkiye Dil Edebiyat Derneği tarafından düzenlenen Kur’an ziyafeti ve Sema gösterisi, büyük bir beğeni ile izlendi.

Saat Kulesi yanında kurulan Kitap Fuarı girişinde gerçekleştirilen programda, ilahi ve mevlid programları hazırlayıp sunan ünlü Hafızlar Celalettin Şensoy ve Selman Okumuş, muhteşem sesleriyle adeta Kur’an ziyafeti sundu.

Sema gösterileri ile coşkunun zirveye çıktığı programa Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Müftüsü Mehmet Aşık, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Turhan Candan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık iki saat süren programda, semazenlerin sunduğu Sema gösterisi, ünlü hafızların seslendirdiği ilahilerle bütünleşerek, hem gönüllere hem de kulaklara hitap etti.

Program sonunda İl Müftüsü Mehmet Aşık ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül tarafından Hafız Celalettin Şensoy ve Selman Okumuş çiçek takdim ettiler.