Gönül Köprüsü projesi ''köprü'' olmaya devam ediyor

14 Ekim 2016 Cuma

Belediyemiz tarafından 2013 yılında başlatılan Gönül Köprüsü projesi kapsamında evde temizlik hizmeti yaşlılara yönelik ziyaretler devam ediyor.

Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de gönüllü olarak projeye destek verdi. Okul Müdürü Sabriye Esen, Sosyal Destek Dalı öğretmeni Şerife Öğreten ve sosyal destek hizmetleri dalı 11/C sınıfı öğrencilerinin de bulunduğu ziyarette keyifli paylaşımlar yaşandı. Öğrenciler yaşlıları evlerinde ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Okul Müdürü Sabriye Esen “Öğrencilerimizi, Rukiye Top gibi canlı kültür örnekleriyle buluşturmak istedik. Onların hayat hikayelerini,anılarını dinleyerek birebir hayat dersi,kültür aktarımıyla hem öğrencilerimizin kazanımlarını artırmak hem de büyüklerimizin hayır dualarını,gönüllerini almayı ve yalnızlıklarını bir nebze olsun paylaşmayı hedefledik.”; dedi.