Gölge, Çorumlu sevenleriyle buluşacak

30 Mart 2016 Çarşamba

Hazırladığı radyo programlarıyla milyonlarca hayran kitlesi oluşturan Talha Bora Öge, nam-ı diğer Gölge Çorumlu sevenleriyle buluşacak.

Çorum Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Ezgilerle Şiir Gecesi”; programı 30 Mart Çarşamba günü saat 20.00`da Devlet Tiyatro Salonu`nda gerçekleştirilecek. Daha önce de geldiği Çorum`da sahne gösterisiyle Çorumlu hayranlarından tam not alan Gölge, bu kez Çorumlu sevenlerinin karşısına orkestrası ile birlikte geçecek. Gölge, programda şiirlerini de okuyacak.