Gökçebağ'ın resim sergisi açıldı

19 Mayıs 2016 Perşembe

Belediyemiz Sanat Müzesi ve Galerisi, ünlü ressamların resim sergilerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.Ünlü ressam Yalçın Gökçebağ da resim sergisi açılarak sevenleriyle buluştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Çorumlu ressam Bünyamin Balamir ve çok sayıda sanatseverin katıldığı sergi büyük beğeni topladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, ressam Yalçın Gökçebağ’a Çorum’da sergi açması ve kendisinin yapmış olduğu Anadolu da hasat isimli eserini Çorum Belediyesi Sanat Müzesi’ne hediye etmesinden dolayı teşekkür etti. Gökçebağ da 28 Mayıs 2016 Cumartesi gününe kadar ziyarete açık olacak sergide yer alan resimler hakkında bilgiler verdi.