31°C parçalı bulutlu

31°C parçalı bulutlu

Gıda Bankası açılıyor

27 Mayıs 2015 Çarşamba

Belediyemiz tarafından sosyal yardımlar konusunda yeni bir anlayış getirecek olan Gıda Bankası açılıyor.

Sosyal Belediyecilik alanında yapılan çalışmalarla örnek bir belediye haline gelen Çorum Belediyesi, gıda yardımında yeni bir anlayışı hayata geçiriyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, gıda bankasından ihtiyaçları doğrultusunda alışveriş yapma imkânına kavuşacak.

Kubbeli Caddesi Eski Yimpaş Binası’nda hizmet verecek olan gıda bankası 27 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00’da törenle hizmete açılacak.

Çorum Belediyesi tarafından gıda bankasının açılışına tüm Çorum halkı davet edildi.