26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

GEZEGEN CEMAL, TURHAN CANDAN’I ZİYARET ETTİ

24 Kasım 2011 Perşembe

Madde bağımlılığına karşı mücadele etmek için kamuoyu oluşturma adına bisikletiyle Türkiye turu yapan Gezegen Cemal, Çorum`a da uğradı. Çorum`da Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan`ı ziyaret eden Gezegen Cemal, kendisine destek olan Çorum Belediyesi`ne teşekkür etti.

Başkan Yardımcısı Turhan Candan`ın kendisine gösterdiği yakınlık için de teşekkür eden Gezegen Cemal, amacının bisiklet ile sağlıklı nesiller ve sağlıklı çevrelerin oluşmasına katkıda bulunmak, insanların günlük yaşantılarında çevreci taşıt olan bisikleti kullanmalarına dikkat çekmek, bisikletle temiz çevre ve ekonomik bir yaşam oluşturma çabası içerisinde olmak ve değişik illeri gezerek farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.

Amacının 34 ile uğrayarak kamuoyunun dikkatini zararlı alışkanlıklarla mücadeleye çekmek olduğunu ifade eden Gezegen Cemal, Çorum`un uğradığı 27. olduğunu söyledi. Gezegen Cemal, daha sonra bir sonraki durağı olan Çankırı`ya doğru bisikletiyle hareket etti.