Gençlik merkezlerinin yeni dönem kayıtlarına yoğun ilgi

16 Eylül 2014 Salı

Belediyemiz bünyesinde yer alan Gençlik Merkezlerine yeni dönem kayıtları başladı. Gençlerin eğlenerek öğrenmelerine fırsat sağlayan gençlik merkezlerine gelen öğrenci veliler, gençlik merkezleri hakkına bilgi alarak kayıtlarını yaptırdı.

Kurulduğu günden bu yana 25 binden fazla gence ulaşan Çorum Belediyesi gençlik merkezleri öğrencilere matematik, Türkçe, fen ve teknoloji ile sosyal bilgiler konularında takviye dersler verilecek. Müzik, resim ve fotoğraf kursları ile sosyal ve kültürel konularda öğrencilerin kendilerini geliştirmesi için fırsatlar açan Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri`nde İngilizce, Almanca, Fransızca Arapça ve Osmanlıca kursları da verilecek.

Gençlik merkezlerinde kayıtların 15 Eylül itibariyle başladığını ve daha ilk günden öğrencilerin ve velilerinin kayıtlar için gençlik merkezlerine akın ettiğini dile getiren Belediye Başkan Muzaffer Külcü, bu merkezler ile gençler için fırsat eşitliği oluşturduklarının altını çizdi.

Gençlik Merkezlerine büyük önem veren, gençlere yatırımın geleceğe yatırım olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, tüm Çorumlu gençlerin Gençlik Merkezlerinden faydalanması gerektiğini ifade etti. Merkezlerin gençler için bir fırsat olduğuna dikkat çeken Külcü, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere ve ailelerine hayırlı olmasını diledi.