Gençlik Merkezlerinden sanata destek

6 Kasım 2014 Perşembe

Belediyemiz bünyesinde yer alan Gençlik Merkezlerinde gençler okul derslerinin yanısıra kültürel gelişimlerine de katkı sağlıyor. Hem el sanatları hem de resim kursundaki öğrenciler birbirinden güzel çalışmalara imza atıyor.

Merkezde verilen sanateğitimi ile öğrencilerin algısal yetilerinin geliştiğini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, ” Gençlik Merkezimizde verilen sanat eğitimi ile gençlerin, zihinsel birikimlerini görsel olarak ifade edebilmelerine yardımcı oluyoruz.” dedi.

Gençlerin kendini özgürce ifade edebilmelerinin yanında sanatı seven, kültürü algılayan bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerine vurgu yapan Gül, “Topluma faydalı, çevresine duyarlı ve saygılı gençler yetiştirmekten daha önemli ne olabilir? Merkezimizde verilen eğitimlerle gençlerimizi gelecek kuşaklara hazırlıyor, ülkemizin gelişiminde söz sahibi olmalarını amaçlıyoruz.”; diye konuştu.

Kayıtları devam eden Geleneksel El Sanatları Kursu’na da tüm gençleri davet eden Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “1 Kasım’da başlayan kurslarımız Çarşamba ve Cuma günleri 13.30 ile 17.30 saatleri arasında veriliyor.”; dedi.