Gençlik Merkezlerinden Afrin kahramanlarına mektup

5 Mart 2018 Pazartesi

Çorum Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi’nde eğitime destek hizmeti alan öğrenciler Afrin’de görev yapan Mehmetçiklerimize mektup yazdı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı’nda mücadele eden kahraman Mehmetçiklere destek olmak amacıyla duygu dolu mektuplar yazan Necip fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi öğrencileri mektuplarını postaya verdi.

Çorum Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi öğretmenleri tarafından başlatılan etkinliğe tüm öğrenciler katıldı.

Foto Galeri