31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

Gençlik Merkezlerinde Kurslar başladı

12 Ekim 2021 Salı

Yeni eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla Belediyemiz Gençlik Merkezlerinde eğitime destek kursları da başladı.

Gençlik Merkezlerinin her zaman gençlerin yanında olduğunu, verdikleri kurslarla gençleri geleceğe hazırladıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan, “Çorum Belediyesi olarak yeni eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla biz de gençlik merkezlerimizde eğitim ve öğretim faaliyetlerimize başladık.” dedi.

Başkan Yardımcımız Candan, “Bu yıl gençlik merkezlerimize Bin 923 öğrencimiz kayıt yaptırdı. Öğrencilerimize eğitime destek kursları kapsamında Kur’an-ı Kerim dersleri, sanatsal ve yetenek kursları, YKS’ye hazırlık, değerler eğitimi, LGS’ye hazırlık, eğitici geziler, spor kursları, akıl ve zekâ oyunları gibi derslerde destek vereceğiz.” diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan, yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diledi.

Foto Galeri