Gençlik merkezlerinde drama dersleri başlıyor

12 Kasım 2014 Çarşamba

Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren gençlik merkezlerinde gençlere drama dersi verilecek.

NFK, Mimar Sinan, Ulukavak, Bahçelievler ve Akkent gençlik merkezlerindeki öğrenciler desteğe ihtiyaç duydukları dersler için özel takviye dersler alırken hem kültürel etkinliklerde bulunuyor hem de sosyal yönden kendilerini geliştiriyor. 6.,7. ve 8. sınıflar için cuma günleri gençlik merkezlerinde drama dersleri verilmeye başlanacak.

Çocukların hem bedenen hem de zihnen gelişimlerini önemsediklerinin belirten Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, drama derslerinin gençleri sosyal hayatta insan ilişkileri bakımından da geliştireceğinin altını çizdi. Gül, “Çocukların ve gençlerin sıkılganlık, çekingenlik gibi olumsuz duygularından arınmasına katkıda bulunan drama dersleri sayesinde sosyal yönü güçlü, hayata olumlu bakan gençlerin yetiştirilmesini amaçlıyoruz.”dedi.

Bu dersler sayesinde çocukların dikkat, algılama, dinleme, konuşma ve bedenini kullanarak anlatma ve yorumlama gibi iletişim becerilerinin geliştiğine vurgu yapan Gül, gençleri cuma günü öğleden sonra Gençlik Merkezi’nde yapılacak drama derslerine kayıt yaptırmaya davet etti.