Gençlik Merkezleri arası futbol turnuvası nefes kesti

18 Ocak 2016 Pazartesi

Önce Ahlak Sonra Spor

Çorum Belediyesi, Gençlik Merkezlerin de eğitim gören gençler arasında futbol turnuvası düzenledi. “Önce Ahlak Sonra Spor”; sloganıyla düzenlenen turnuva gençlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Çorum Belediyesi tarafından 6 mahallede yapılan gençlik merkezlerinde eğitime destek hizmeti alan öğrencilerin birbirleri ile kaynaşması, kötü alışkanlıklardan korumak, centilmenlik, birbirlerine saygı duymalarını sağlamak ve sağlıklı gençler yetiştirmek için düzenlenen futbol turnuvasında 12 takım mücadele etti.

Tesisler Müdürlüğü ve Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Buhara Kültür Merkezi spor salonunda oynanan maçlar sonucunda Kaplanspor şampiyonluğa ulaştı. Akkent Gençlik Merkezi ise ikinci olurken, Mimar Sinan üçüncü, İkbal Gençlik ise dördüncülüğü elde etti.

Dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Turhan Candan, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu ve Spor İşleri Müdürü Nadir Solak takdim etti.