Gençlik Merkezi öğrencilerini Kayseri’ye götürdü

5 Şubat 2016 Cuma

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezi, TEOG Sınavı, spor ve sosyal alanlarda başarı olan öğrencileri düzenlediği kültür ve doğa turu ile Kayseri`ye götürdü. 90 öğrenci Erciyes Kayak Merkezi`nde kayak yaptı ve Kayseri`nin tarihi yerlerini gezdi.

Öğrencilerle birlikte geziye katılan Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Yavrularımızın daha iyi bir gelecek kurmaları ve kendilerini geliştirmeleri adına Belediyemiz gençlik merkezleri okul derslerine destekleyici kurslar, spor kursları ve kişisel gelişim kursları hizmetlerini en iyi şekilde vermekte. Bunların yanı sıra düzenlenen eğlence programları ve faaliyetlerle de öğrencilerin motivasyonunu yükseltmeye yönelik çalışmalar yapılmakta. Çorum Belediyesi Gençlik Merkezlerinde çeşitli alanlarda başarılı olan 90 öğrencimizi 45 kişilik kafileler halinde günübirlik Kayseri turuna götürdük.”; dedi.

Öğrencilerin, kızakla kaydığını, Kayseri şehir merkezini gezdiğini ve tarihi yerleri ziyaret ederek gönüllerince eğlendiğini ifade eden Candan, Çorum Belediyesi Gençlik Merkezi`nin öğrencilere yönelik bu tür etkinliklerini devam ettireceğini söyledi.