Gençlik Merkezi öğrencileri Son Mektup'u izledi

9 Nisan 2015 Perşembe

Belediyemiz Gençlik Merkezlerinde eğitim desteği alan gençler Çanakkale: Son Mektup filmini izledi.

Çanakkale Deniz Zaferi`ni konu alan, yaşananları, isimsiz kahramanlar üzerinden beyazperdeye taşıyan filmi öğrenciler büyük bir beğeniyle izledi. Zaman zaman duygusal anlar yaşayan gençler, “Filmi vizyona girdiğinden beri merak ediyorduk. Çok etkilendik. Filmi herkesin izlemesi gerekiyor. Bizlerin bu filmi izlemesine vesile olan başta Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.