Gençlik Merkezi öğrencileri Bakan Avcı ile bir araya geldi

21 Mart 2016 Pazartesi

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezi 30 öğrenci ve öğretmen ile Ankara`da TaceddinDergahında düzenlenen, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı`nın da teşrif ettiği “İstiklal Marşı`nın Kabulü”;programına katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı`nın daveti ile TaceddinDergahı`ndaİstiklal Marşı`nın kabulünün 95.yıl dönümü nedeniyle düzenlenen programda Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ile görüşme imkanı da buluna öğrenci ve öğretmenler, Bakan Avcı`ya Çorum Belediyesi Gençlik Merkezi ile bilgiler verdi. Avcı, öğrencilerle bol bol muhabbet ettikten sonra Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Çorum halkına selamlarını gönderdi.