GENÇLİK MERKEZİ İLE YEPYENİ BİR DÖNEM BAŞLADI

5 Şubat 2013 Salı

Vali Sabri Başköy`ün eşi Fatma Başköy ve kaymakam eşleri Çorum Belediyesi Necip Fazıl Gençlik Merkezi`ni (NFK) ziyaret etti.

Boğazkale Kaymakamı Zeliha Uyan, Sungurlu, İskilip, Dodurga kaymakam eşleri ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Hülya Örs ile birlikte NFK Gençlik Merkezi`ni ziyaret eden Fatma Başköy`e Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü, merkez hakkında bilgiler verdi.

Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi ile Çorum Belediyesi`nin gençlerin eğitimine yatırım yaptığını ifade eden Hatice Külcü, “Gençlik Merkezi`nin iç ve dış yapısı çocuk ve gençlerin tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlandı ve inşa edildi. Çocuk ve gençlerimizin bedensel, akademik, ruhsal ve sosyal tüm ihtiyaçları düşünülerek çalışmalar yapılmaktadır.”; dedi.

Vali Başköy`ün eşi Fatma Başköy de gençlerin böylesi ortamlarda yeni ve güçlü arkadaşlıklar kurduğunu ve sosyal yönden gelişme gösterdiğini söyledi. Fatma Başköy, “NFK Gençlik Merkezi yaptığı çalışmalarla tüm Türkiye’ye örnek olacaktır.” dedi.