Gençlerden, ulu çınarlara sürpriz etkinlik

2 Mayıs 2017 Salı

Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla, belediyemiz ile Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklaşa etkinlik düzenledi.

Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Belediye Meclis Üyesi Şahiste Uçar, Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sabriye Esen, Buharevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Aysun Tut, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Nuran Hakyemez, Aile Eğitim Merkezi Müdürü Zehre Betül Özseçer, belediymeizin evde temizlik hizmetinden faydalanan ulu çınarlar ve öğrenciler katıldı.

Belediye Meclis Üyesi Şahiste Uçar programda yaptığı konuşmada, “Çorum Belediyesi Gönül Köprüsü projesine destek vermeniz bizleri çok mutlu etti. Bu genç yaşlarda bu hassasiyeti göstermeniz çok güzel. Çorum Belediyesi yaşlılarımızı ötelemiyor ilk önce onları hedefe koyarak onlara hizmet götürüyor. 450 tane yaşlımızın evini temizliyor. Bir toplum yaşlısı ve çocuğuna ne kadar önem verirse daha hızlı gelişecektir” dedi.

Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sabriye Esenise, Yaşlılar Haftası’nda farklılığımızı ortaya koymak için çocuklarımızın yüreklerine dokunmak istedik. Gördük ki kalıcı dokunuşlar yapmışız. Öğrencilerimiz Ahmet Akdağ Huzurevi ve belediyemizden evde temizlik hizmeti alan yaşlılarımızın evlerine gidip geldiklerinde farkındalıklar ile geri döndüler. Buda bizleri çok mutlu etti. Bizleri bu imkanı sağlayan Çorum Belediyesi’ne teşekkür ediyorum diye konuştu.

Program Müzik Öğretmeni Hakan Önsöz ve okul öğrencilerinin hazırladığı şiir ve seslendirdikleri bir birinden şarkılarla yaşlılar doyasıya eğlendi. Öğrenciler daha sonra ulu çınarlara günün anısına çiçek takdim etti.