20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Gençler, Sancak’la coştu

20 Mayıs 2022 Cuma

Belediyemiz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Kadeş Barış Meydan’nda ‘Gençlik Konseri’ düzenledi. Meydanı hınca hınç d olduran gençler, Sancak’ın şarkıları ile coştu.

Gençlerin yakından tanıdığı ve sevdiği genç sanatçı ‘Sancak’ alanı dolduran gençlere unutulmaz anlar yaşattı. Soğuk hava ve yağışa rağmen alandan ayrılmayan gençler, konser sonuna kadar büyük bir coşkuyla sanatçıya eşlik etti.

Sancak, Çorum’a Hayran Kaldı

Konserde sevilen şarkılarını seslendiren genç sanatçı Sancak, Çorum’a ilk kez geldiğini ve bu atmosferden çok etkilendiğini belirterek “Çorum’a keşke daha önce gelseymişim” dedi.

Başkan Aşgın, Gençlere Konser Müjdesi Verdi

Sanatçıya çiçek takdim etmek üzere sahneye gelen Başkan Aşgın, gençlerin bayramını tebrik etti. Sancak ve ekibini kutlayan Başkan Aşgın, gençlere yeni konserlerin müjdesini verdi.

Çorum Web TV’den de canlı olarak yayınlanan konser, havai fişek gösterileriyle son buldu.

Foto Galeri

Gençler, Sancak’la coştu Gençler, Sancak’la coştu Gençler, Sancak’la coştu Gençler, Sancak’la coştu Gençler, Sancak’la coştu Gençler, Sancak’la coştu Gençler, Sancak’la coştu Gençler, Sancak’la coştu Gençler, Sancak’la coştu