Gençler ödülü Başkan Külcü'ye hediye ettiler

19 Mayıs 2016 Perşembe

Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan ve Gençlik Meclisi üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, gençliğin bilim üretmesi ve ülke gündemine dair çözümler üretmesinin önemine vurgu yaparak ve gençlerin hazırladığı projelerle yarışmalarda ödül olmasının kendilerini mutlu etti ettiğini söyledi. Gençlere bundan sonraki projelerinde de başarılar dileyen Külcü, kendisini ziyaret eden gençleri tebrik etti.

Çorum Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyesi Mustafa Bozan, Furkan Karahan, Mehmet Akif Yüce ve Muhammed Fatih Kiycak ziyarette yaptıkları konuşmada Kocaeli’nde yapılan inevasyon, girişimcilik ve liderlik zirvesinde hazırladıkları “Geleceği İnşa Ediyoruz” adlı proje ile liderlik kategorisinde birinci oldukların belirtti.

Dünyada savaşın ve çatışmaların olduğu bölgelerde ünlü insanların barışa yönelik yapmış oldukları çalışmaları bir araya getirerek, Türkiye öncülüğünde dünyaya duyurmak istediklerini belirten başarılı gençler, “Türklerin birlikteliğini sağlamak için hazırlamış olduğumuz genç birliktelik projesini Türklerin de yoğun nüfusa sahip olduğu Kosova`da yapacağız. Kosova`da girişimci kadınlar ve derneklerle projemizi ortak yürütüyoruz. Bu projelerimizi hazırlarken bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye teşekkür ediyoruz”; diye konuştu.

Gençlik Meclisi üyeleri Kocaeli’nde yapılan inevasyon, girişimcilik ve liderlik zirvesinde Gençlik Meclisi’nin almış oldukları liderlik kategorisi birinci ödülünü Başkan Külcü’ye hediye etti.