Gençler için bir oldular

18 Ocak 2016 Pazartesi

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait tesislerin ortak kullanılması için protokol imzalandı.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer’in katıldığı protokol imza töreninde konuşan Zeki Gül, “Belediyemize ve Gençlik Spor’a ait gençlik merkezlerinin ortak projeler yaparak, milli manevi değerlere sahip, kendine, ailesine, çevresine ve topluma olan tutum ve davranışlarda sorumluluk sahibi, ahlaklı, kendini ifade edebilen, zaman ve mekan şuuru kazanmış, sosyal becerileri ile topluma değer katabilen gençler yetiştirme gayretinde olacağız.”dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer de yaptığı konuşmada hazırladıkları protokol ile fiziki imkanlarıbirleştirmedeki amaçlarının gençleri geleceğe daha iyi, daha donanımlı hazırlamak olduğunu ifade etti.

Protokol imza töreninde Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı da hazır bulundu.

İmza töreni sonrası Gül ve Eğer, Buhara Kültür Merkezi`ni gezerek Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu`ndan bilgiler aldı.