Gençler bowling de yarıştı

29 Mayıs 2017 Pazartesi

Belediyemiz Gençlik Merkezleri 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda bowling müsabakası düzenledi.
Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi Bowling Salonu’nda gerçekleşen yarışmada gençler erkekler, bayanlar ve ailemle yarışıyorum kategorilerinde kıyasıya mücadele etti. Dereceye girenlere madalya takdim edilirken, yarışmaya katılan bütün sporcu ve aileleri buz pateninde gönüllerince eğlendi.
Bowling müsabakasına katılan gençler ve aileleri böyle güzel bir tesis yaparak bizlere spor yapma imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye teşekkür ediyoruz diye konuştu.