31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ

5 Eylül 2012 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı (ÇEKVA) tarafından düzenlenen programla teşekkür plaketi verildi.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası`nda düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, üniversitede öğrenim gören öğrencilerin, geleceğin teminatı olduğunu vurgulayarak, “Sizler, geleceğimizin idarecisi, yöneticisi, kısacası teminatımızsınız. Başarılı olmak istiyorsanız mutlaka kendinize bir hedef seçin. Başladığınız her işi en iyi şekilde yapmaya çalışın. Öncelikli hedefiniz başarmak olmalıdır. Eğitim-öğretime verilen önemin gittikçe değer kazandığı günümüzde, okuyabilmek için çaba gösteren gençlerimize destek olmak, bizlerin sorumluluğudur”; dedi.

Törende Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün yanı sıra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ece Banyo Genel Müdürü Bülent Onur, Çorumgaz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Ekmekçioğlu Grubu sahibi Rüstem Ekmekçi gibi isimler de plaketlerini aldılar.