Genç MÜSİAD Başkan Gül'ü tebrik etti

15 Şubat 2018 Perşembe

Genç MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Ahmet Burak Boyraz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gençleri iş dünyasında görmekten son derece memnun olduğunu belirtenBelediye BaşkanıZeki Gül,genç iş adamlarımızın başarısı aynı zamanda ülkemizin de başarısına katkı sağlayacaktır. Gençlerimiz, ülkemizin ekonomisinin büyümesi için samimi bir gayret sarf ediyorlar. Ülke menfaatlerimiz her şeyin üzerindedir. İş adamlarımız da bu amaç ve gayeyle çalışmalarını sürdürürse Türkiye çok daha ileri bir noktaya gelecektir. Olağanüstü bir dönemden geçtiğimiz bu süreçte, gençlerimizin ekonomimizi büyütmek için yapmış oldukları çalışmalar bizi son dere memnun ediyor. Ben ziyaretlerinden dolayı genç iş adamlarımıza, kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum diye konuştu.

Genç MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı Ahmet Burak Boyraz ise yönetim olarak Başkan Gül’e hayırlı olsun diyerek yeni görevinde başarılar diledi.

Foto Galeri

Genç MÜSİAD Başkan Gül'ü tebrik etti Genç MÜSİAD Başkan Gül'ü tebrik etti Genç MÜSİAD Başkan Gül'ü tebrik etti Genç MÜSİAD Başkan Gül'ü tebrik etti