‘Geleneksel Keşkek Günü’ 30 Haziran’da

15 Nisan 2013 Pazartesi

Çorum İmam Hatip Lisesi mezun ve mensupları Platformu “Geleneksel Keşkek Günü” 30 Haziran 2013 tarihinde yapılacak.

Çorum İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Platformu dönem başkanı Halit Yıldırım ve yürütme kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Platform üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret ederek bu sene yapılacak olan Keşkek Günü ile ilgili bilgeler aktardılar.

Başkan Muzaffer Külcü, Halit Yıldım`ın başkanlığındaki platform yürütme kuruluna çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, başarılar diledi.