23°C parçalı bulutlu

23°C parçalı bulutlu

Geleceğin sporcuları yaz spor okullarında yetişiyor

20 Ağustos 2015 Perşembe

Çorum Belediyesi tarafından 24 Haziran`da başlatılan Yaz Spor Okulları tüm hızıyla devam ediyor.

18 branşta toplam 1200 genç sporcunun katıldığı yaz spor okulları ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yaz spor okullarının çok verimli geçtiğini söyledi. Çorum Belediyespor ve Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde açılan okullarda Futbol, basketbol, voleybol, futsal, karate, taekwondo, wushu, judo, masa tenisi, satranç, badminton, halter, güreş, muay thai, boks, buz pateni, bowling, yüzme gibi 18 branşın bulunduğunu ifade eden Külcü, kursların 30 Ağustos`ta sona ereceğini vurguladı.

Çorum Belediyesi`nin gençler arasında spor kültürünü oluşturmak için yaptığı çalışmaların spor camiası tarafından takdir gördüğünü dile getiren Muzaffer Külcü, “Şehrimizde sporun gelişmesi için her türlü katkıyı veriyoruz. Hem Belediyemiz hem de Belediyesporumuz geleceğin sporcularını yetiştirmek için önemli çalışmalar yürütüyor. Öğrencilerimizin yaz tatillerini spor yaparak ve eğlenerek geçirmeleri amacıyla açtığımız yaz spor okulları tüm hızıyla devam ediyor.”; diye konuştu.