Geçmişten günümüze Çorum fotoğrafları sergisi

17 Ağustos 2016 Çarşamba

Belediyemiz tarafından hazırlanan “Geçmişten Günümüze Çorum Fotoğraf Sergisi” sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Çorum Belediyesi Sanat Galerisi ve Müzesi’nde açılışı gerçekleştirilen sergide 50 adet eski Çorum Fotoğrafları, güncel çekimleriyle Çorum’u adete dünü ve bugününü ortaya koydu.

Çorum’un farklı noktalarının hem eski tarihler de, hem de yeni çekilmiş fotoğrafları bir arada sunulduğu sergi, kentin kültürel ve sosyal dokusundaki değişimi gözler önüne sermesi açısından ziyaretçilerini nostaljik bir yolculuğa çıkarmış oldu.

“Geçmişten Günümüze Çorum Fotoğrafları Sergisi” 30 Ağustos Salı gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.