Geçmişten Geleceğe giysi tasarımları sergisi beğeni topladı

8 Aralık 2015 Salı

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri tarafından düzenlenen “Geçmişten Geleceğe”; adlı giysi tasarımları sergisi büyük beğeni topladı.

Hitit Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem Kaya tarafından hazırlanan tasarımlarda geçmişin izleri Kargı bezine yansıtıldı. Günümüze uyarlanan tasarımlarla 100 yıllık tarihi olan bu Kargı bezi dokumasının gelecekte de yaşaması ve kullanılmasının amaçlandığı serginin açılışına Çorum Valisi Ahmet Kara`ın eşi Mesude Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan`ın eşi Ebru Ceylan, Emniyet Müdürü Murat Kolcu`nun eşi Fatma Kolcu, Nilgün Çevik ve üniversite öğretim üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.