20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

''Geçmiş Zaman Halleri'' sergisi

10 Kasım 2015 Salı

Belediyemiz tarafından açılan “Geçmiş Zaman Halleri” adlı fotoğraf sergisi beğeniyle karşılandı.

Çorum Belediyesi Sanat Galerisi ve Müzesi’nde Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından açılışı yapılan sergiye İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve çok sayıda davetli katıldı.

12 Kasım tarihine kadar Çorumlular’ın ziyaretine açık tutulacak olan fotoğraf sergisinin yoğun bir ilgiyle karşılaşması beklenirken, ziyaretçilere tüm fotoğrafların yer aldığı bir albüm de hediye ediliyor.