21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

GAZİ VE İNÖNÜ CADDESİ’NE 700 YETİŞMİŞ AĞAÇ DİKİLECEK

14 Şubat 2012 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gazi ve İnönü Caddeleri’ne dikilmek üzere toplam 700 adet yetişmiş ağaç satın aldıklarını açıkladı. Külcü, yetişmiş ağaçların bir kısmının, mevcut ağaçların aralarına, bir kısmının da yaşlanmış ve bakımsız ağaçların yerlerine dikeceklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, belediye olarak Çorum’a toplam 100 bin ağaç dikmeyi hedeflediklerini, bu çalışmanın ardından her bir Çorumlu’nun dikili bir ağacı olmasını sağlayacak yeni bir ağaçlandırma projesine başlayacaklarını söyledi.

Külcü, Anitta Kavşağı ile Çorum Devlet Hastanesi arasında kalan Gazi ve İnönü Caddeleri üzerine dikilmek üzere toplam 700 adet yetişmiş ağaç satın aldıklarını belirterek alınan bu ağaçların bir kısmını mevcut ağaçların aralarına, bir kısmını da yaşlanmış ve bakımsız ağaçların yerine dikeceklerini kaydetti.