Garip Dede Sokak asfaltlanıyor

5 Haziran 2021 Cumartesi

Belediyemiz, şehrin trafiğini rahatlatacak olan, Kadeş Meydanının arka tarafında bulunan Garip Dede Sokağında yol açma ve genişletme çalışmasının ardından asfalt çalışmalarına başladı.

Kıbrıs Caddesini ve Gazi Caddesini rahatlatacak olan Garip Dede Sokak, geçtiğimiz sene sonunda başlayan çalışmalarla 15 metreye genişlemiş, sokakta bulunan 6 binanın kamulaştırmasının ardından yol açma çalışmasına başlamıştı. Belediyemiz, kazı ve dolgu çalışmalarının ardından asfalt çalışmalarını da başlattı. Yapılacak bu yeni bağlantı yolunun Gazi Caddesi ve Kıbrıs Caddesi trafiğini rahatlatacağını söyleyen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Kazı ve dolgu çalışmalarını tamamladığımız Garip Dede sokağında asfalt çalışmalarını başlattık. Bu bağlantı yolu trafiğe açıldığında, Kıbrıs Caddesi İle Bahabey Caddesinin kesiştiği kavşakta oluşan trafik yoğunluğunu azaltacak. Hemşehrilerimizin ulaşım imkânlarını daha konforlu hale getirmek için aşkla çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Foto Galeri

Garip Dede Sokak asfaltlanıyor Garip Dede Sokak asfaltlanıyor Garip Dede Sokak asfaltlanıyor