30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

Galatasaray’a transferinden sonra ilk işi Külcü’yü ziyaret oldu

24 Haziran 2015 Çarşamba

Çorum`un yetiştirdiği en önemli futbolcuları arasında yer alan Bilal Kısa, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Son yıllarda oynadığı futbolla göz dolduran ve A Milli Takım`a kadar yükselme başarısı gösteren Çorumlu futbolcu Bilal Kısa, ziyarette milli takımda giydiği 19 numaralı formayı Başkan Külcü`ye hediye etti.

Bilal Kısa`nın oynadığı futbolla Türkiye`nin beğenisini kazandığını ve Galatasaray`a transferi ile de oynadığı futbolun karşılığını aldığını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kısa`nın Çorum`un gururu olduğunu kaydetti. Bilal Kısa`ya Galatasaray`da başarılar dileyen Külcü, “Bilal, ülkemizin en iyi futbolcularından birisi. Oynadığı futbol ortada. Taraflı tarafsız herkes takdir ediyor. İnşallah bu sezon oynayacağı lig maçlarında ve milli takımda da dahaiyi performans sergiler. Çorum halkının gönlü de duası da Bilal`in yanında olacaktır.”; dedi.

Milli futbolcu Bilal Kısa da yaptığı konuşmada Çorumlu olmaktan gurur duyduğunu belirterek Çorum halkının desteğini her zaman yanında hissettiğini dile getirdi.