32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

FSM'DEN BAŞKAN KÜLCÜ'YE ZİYARET

9 Kasım 2012 Cuma

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu (FSM) Okul Aile Birliği yöneticileri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Haydar Deveci, Rehber Öğretmen Sinan İluk, Okul Aile Birliği Başkanı Deniz Sana, Başkan Yardımcısı Hüseyin Özden ve Sekreter Meryem Köklükaya`nın katıldığı ziyarette, okul yönetimi Başkan Külcü`ye bilgi verdi.

Başkan Külcü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Hem bir veli hem de Belediye Başkanı olarak okulumuzdan gurur duyuyoruz. Okulumuzun yeni yapılmasından dolayı fiziki şartları çok iyi durumda. Bu yüzden hem öğrenciler hem de öğretmenler tarafından tercih ediliyor”; dedi.