Fotoğraf yarışması için son gün 29 Nisan Perşembe

28 Nisan 2021 Çarşamba

Belediyemiz tarafından düzenlen Çorum’da Bahar adlı fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen adaylar için başvuruların 29 Nisan’da son bulacağı duyuruldu.

Fotoğraf sanatçılarının ve fotoğraf çekmeyi sevenlerin hayli ilgisini çeken Çorum’da Bahar adlı fotoğraf yarışmasında süre daralıyor. Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan,  yaptığı açıklamada fotoğraf yarışmamıza katılacak adayların eserlerini 29 Nisan Perşembe gününe kadar basın birimimize bırakmaları gerekmektedir dedi. Candan, yarışmaya katılacak adaylarımız Çorum Belediyesinin web sayfasını ziyaret ederek katılım şartları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirler diye ekledi.

Fotoğraf yarışması için son gün 29 Nisan Perşembe